• 8(0432)550441
  • Email biblioteka@vtei.edu.ua

Авторське право: захист інтелектуальної власності та доступ до інформації

     2 травня 2024 року в рамках діяльності Вінницького обласного методичного об’єднання бібліотек ЗВО м. Вінниці на базі Наукової бібліотеки ВНМУ ім. М. І. Пирогова відбувся семінар «Авторське право: захист інтелектуальної власності та доступ до інформації». Співробітники бібліотеки ВТЕІ ДТЕУ долучитися до онлайн-зустрічі та отримали необхідні знання про доступ до інтелектуальної власності в правовому полі.
     Щиро дякуємо спікеру Галині Слотюк, заступнику директора з наукової роботи та інформатизації Вінницької ОУНБ імені Валентина Отамановського, яка поділилася актуальною та змістовною інформацією про основні законодавчі положення авторського права та допомогла розібралися у важливих питаннях щодо авторського права, захисту інтелектуальної власності, доступу до інформації. До семінару долучилися працівники бібліотек ЗВО. Дякуємо організаторам за цікавий семінар.

До уваги користувачів

Згідно з правилами користування бібліотекою ВТЕІ ДТЕУ всі користувачі бібліотеки 1-5 курсів зобов’язані до кінця навчального року повернути на абонементи всю літературу або перереєструвати її для подальшого користування. При втраті будь-якого друкованого документу (книги, навчально-методичної літератури) необхідно зробити рівноцінну заміну. Виконання цих вимог є обов’язковим при підписанні обхідних листів.

Контакти

Бібліотека ВТЕІ 21036 м. Вінниця,

Хмельницьке шосе, 25 тел. 8(0432)550441,

читальна зала №1: тел. 8(0432)550417,

ел. адреса: biblioteka@vtei.edu.ua

Please publish modules in offcanvas position.