• 8(0432)550441
  • Email biblioteka@vtei.edu.ua

«Дослухаємося до Кобзаря» (до 210-річчя від дня народження Великого Кобзаря)

     11 березня 2024 року співробітники бібліотеки ВТЕІ ДТЕУ провели захід «Дослухаємося до Кобзаря» з нагоди відзначення 210-річчя від дня народження нашого славетного поета, художника, мислителя Тараса Григоровича Шевченка.
     Життя Шевченка – це боротьба за волю українців, а його творчість – невичерпна скарбниця мудрості, джерело духу та правдива совість української нації.
     Активну участь у заході взяли студенти груп ПТ-11д та ТР-11д. Був проведений флешмоб, на якому читали вірші, складали пазли, виконували сучасні пісні на слова Тараса Шевченка. Учасники зустрічі мали можливість пригадати життєвий шлях Кобзаря, його спадок як письменника, мислителя і борця за волю України у квесті «Незнані грані пророка».
     Всі присутні отримали солодкі призи. Захід супроводжувала книжково-ілюстративна виставка, яку прикрасив власноруч намальований портрет Т. Шевченка студенткою групи ГРС-11д Кондюк Ангеліною. До річниці інформаційно-бібліографічним відділом був підготовлений бібліографічний покажчик «Тарас Шевченко – художник слова і пензля». Зустріч пройшла у дружній та теплій атмосфері.

 

До уваги користувачів

Згідно з правилами користування бібліотекою ВТЕІ ДТЕУ всі користувачі бібліотеки 1-5 курсів зобов’язані до кінця навчального року повернути на абонементи всю літературу або перереєструвати її для подальшого користування. При втраті будь-якого друкованого документу (книги, навчально-методичної літератури) необхідно зробити рівноцінну заміну. Виконання цих вимог є обов’язковим при підписанні обхідних листів.

Контакти

Бібліотека ВТЕІ 21036 м. Вінниця,

Хмельницьке шосе, 25 тел. 8(0432)550441,

читальна зала №1: тел. 8(0432)550417,

ел. адреса: biblioteka@vtei.edu.ua

Please publish modules in offcanvas position.