• 8(0432)550441
  • Email biblioteka@vtei.edu.ua

Шевченківська вікторина з нагоди відзначення 209-ої річниці з дня народження Великого Кобзаря

     9 березня 2023 року, з нагоди відзначення 209-ої річниці з дня народження Великого Кобзаря, співробітники бібліотеки ВТЕІ ДТЕУ провели Шевченківську вікторину, в якій активну участь взяли здобувачі вищої освіти груп ФІП-11д, Т-11д та куратор Куца В.А.
  Шевченко завжди сучасний. Його слова надихають, змушують думати та аналізувати. Майдан, Революція Гідності, російсько-українська війна – усі ці події пробудили в нас шевченківський дух свободи та непримиренності, відваги та мужності, героїзму та звитяги.
  Тарас Шевченко для України і в Україні житиме вічно. Він сьогодні, як ніколи, органічно злився зі своїм великим, нескореним, непереможним народом і твердо ступає повсюдно у кожному куточку України.
  Cтуденти читали вірші Тараса Шевченка, пригадали життєвий і творчий шлях Кобзаря, дізналися багато цікавого та нового. Захід відбувся в теплій і дружній атмосфері.
  Шануємо Великого Пророка вільної та незалежної держави!

До уваги користувачів

Згідно з правилами користування бібліотекою ВТЕІ ДТЕУ всі користувачі бібліотеки 1-5 курсів зобов’язані до кінця навчального року повернути на абонементи всю літературу або перереєструвати її для подальшого користування. При втраті будь-якого друкованого документу (книги, навчально-методичної літератури) необхідно зробити рівноцінну заміну. Виконання цих вимог є обов’язковим при підписанні обхідних листів.

Контакти

Бібліотека ВТЕІ 21036 м. Вінниця,

Хмельницьке шосе, 25 тел. 8(0432)550441,

читальна зала №1: тел. 8(0432)550417,

ел. адреса: biblioteka@vtei.edu.ua

Please publish modules in offcanvas position.