• 8(0432)550441
  • Email biblioteka@vtei.edu.ua

Здобувачі вищої освіти взяли участь в тематичному заході «Від Романа до Йордана»

     20 грудня 2022 року співробітники бібліотеки та здобувачі вищої освіти спеціальностей 232 «Соціальне забезпечення», 242 «Туризм» у рамках договору про співпрацю між ВТЕІ ДТЕУ та ВОКМ взяли участь в тематичному заході «Від Романа до Йордана», який відбувся в академічній залі Вінницького обласного краєзнавчого музею і був присвячений зимовому циклу свят Поділля. Учасники заходу мали можливість зануритися у святкову атмосферу виставки «Подільський Святвечір», дізналися про витоки й особливості відзначення свят, традиційну українську обрядовість, доповнену тематичними експозиціями, фото та відеоматеріалами.
     Здобувачі вищої освіти висловили щиру подяку і захоплення гідесі - Катерині Сичовій, завідувачу відділу науково-освітньої, виставкової та рекламної роботи ВОКМ за пізнавальний та цікавий захід, який пройшов у дружній атмосфері.

До уваги користувачів

Згідно з правилами користування бібліотекою ВТЕІ ДТЕУ всі користувачі бібліотеки 1-5 курсів зобов’язані до кінця навчального року повернути на абонементи всю літературу або перереєструвати її для подальшого користування. При втраті будь-якого друкованого документу (книги, навчально-методичної літератури) необхідно зробити рівноцінну заміну. Виконання цих вимог є обов’язковим при підписанні обхідних листів.

Контакти

Бібліотека ВТЕІ 21036 м. Вінниця,

Хмельницьке шосе, 25 тел. 8(0432)550441,

читальна зала №1: тел. 8(0432)550417,

ел. адреса: biblioteka@vtei.edu.ua

Please publish modules in offcanvas position.