• 8(0432)550441
  • Email biblioteka@vtei.edu.ua

Міжнародний день дарування книг

    14 лютого в багатьох країнах світу відзначають не лише День святого Валентина, а ще Міжнародний день дарування книг (International Book Giving Day). Це одне з наймолодших свят в календарі. Започаткувала його американка Еммі Бродмур у 2012 році. Ідею підказав її маленький син, який запитав маму, чому немає особливого дня, коли люди дарують один одному книги. У цей день, зазвичай, прийнято дарувати книги один одному, залишати книги в людних місцях, дарувати твори друку бібліотекам. Міжнародний день дарування книг – це добровільна ініціатива, яка спрямована на підвищення інтересу і доступу до книги.
   В читальній залі №3 до Міжнародного дня дарування книг організована книжкова виставка, на якій представлені видання подаровані викладачами інституту та книги відомих українських письменників та письменників-земляків з автографами.З цими виданнями можна ознайомитись, завітавши у бібліотеку.
                              Щиро запрошуємо!

 

P. S. Книги, які Вас зацікавили – можна відразу взяти з книжкової виставки.

До уваги користувачів

Згідно з правилами користування бібліотекою ВТЕІ ДТЕУ всі користувачі бібліотеки 1-5 курсів зобов’язані до кінця навчального року повернути на абонементи всю літературу або перереєструвати її для подальшого користування. При втраті будь-якого друкованого документу (книги, навчально-методичної літератури) необхідно зробити рівноцінну заміну. Виконання цих вимог є обов’язковим при підписанні обхідних листів.

Контакти

Бібліотека ВТЕІ 21036 м. Вінниця,

Хмельницьке шосе, 25 тел. 8(0432)550441,

читальна зала №1: тел. 8(0432)550417,

ел. адреса: biblioteka@vtei.edu.ua

Please publish modules in offcanvas position.