• 8(0432)550441
  • Email biblioteka@vtei.edu.ua

Вільям Шекспір - геніальна загадка епохи Відродження

     23 квітня 2024 року Велика Британія, а з нею і цілий світ поціновувачів геніального літературного спадку Вільяма Шекспіра, святкуватиме 460-у річницю від дня народження найвидатнішого англійського поета і драматурга ХVI століття.
     Вільяма Шекспіра вважають одним із найвідоміших драматургів світу. Його п'єси не сходять зі сценічних підмостків, посідаючи найпочесніші місця в репертуарах кращих театрів. Його сонети перекладено на п’ятдесят мов світу. Його твори екранізують, цитують та вивчають у школі. Важко назвати сьогодні таку сферу людського життя, де не давався би взнаки вплив шекспірового генія. Але, незважаючи на всесвітньо відому славу та популярність, цей «неперевершений геній слова» залишається вже декілька століть поспіль захопливою загадкою.
     З нагоди 460-ї річниці від дня народження великого драматурга відділом обслуговування користувачів бібліотеки було підготовлено інформаційний дайджест «Вільям Шекспір - геніальна загадка епохи Відродження».
     Запрошуємо до перегляду!

До уваги користувачів

Згідно з правилами користування бібліотекою ВТЕІ ДТЕУ всі користувачі бібліотеки 1-5 курсів зобов’язані до кінця навчального року повернути на абонементи всю літературу або перереєструвати її для подальшого користування. При втраті будь-якого друкованого документу (книги, навчально-методичної літератури) необхідно зробити рівноцінну заміну. Виконання цих вимог є обов’язковим при підписанні обхідних листів.

Контакти

Бібліотека ВТЕІ 21036 м. Вінниця,

Хмельницьке шосе, 25 тел. 8(0432)550441,

читальна зала №1: тел. 8(0432)550417,

ел. адреса: biblioteka@vtei.edu.ua

Please publish modules in offcanvas position.