• 8(0432)550441
  • Email biblioteka@vtei.edu.ua

«Небесна Сотня: заряджені гідністю та жагою свободи»

     20 лютого щорічно відзначається День пам’яті Героїв Небесної Сотні згідно з Указом Президента України. Цьогоріч вдесяте Україна вшановуватиме пам’ять Героїв Небесної Сотні. Щорічно 20 лютого згадуємо тих, які першими загинули за те, щоб Україна не зникла з мапи світу, щоб північний сусід не поглинув її.
     Адже сьогодні ми знаємо, що російська зброя була спрямована вперше проти громадян незалежної України у січні та лютому 2014 року, коли у середмісті Києва від вогнепальних поранень гинули активісти Майдану. Пам’ять про подвиг Небесної Сотні у 2024 році вшановується під гаслом «Залишаємося гідними своїх Героїв!».
     До Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні відділом обслуговування користувачів бібліотеки було підготовлено віртуальну книжково-ілюстративну виставку «Небесна Сотня: заряджені гідністю та жагою свободи». Запрошуємо до перегляду.

До уваги користувачів

Згідно з правилами користування бібліотекою ВТЕІ ДТЕУ всі користувачі бібліотеки 1-5 курсів зобов’язані до кінця навчального року повернути на абонементи всю літературу або перереєструвати її для подальшого користування. При втраті будь-якого друкованого документу (книги, навчально-методичної літератури) необхідно зробити рівноцінну заміну. Виконання цих вимог є обов’язковим при підписанні обхідних листів.

Контакти

Бібліотека ВТЕІ 21036 м. Вінниця,

Хмельницьке шосе, 25 тел. 8(0432)550441,

читальна зала №1: тел. 8(0432)550417,

ел. адреса: biblioteka@vtei.edu.ua

Please publish modules in offcanvas position.