• 8(0432)550441
  • Email biblioteka@vtei.edu.ua

Пишемо разом

     9 листопада 2018 року в читальній залі №3 бібліотеки інституту з нагоди святкування Дня української писемності та мови відбулося написання Всеукраїнського диктанту національної єдності, який згуртовує тисячі людей та закликає єднатися і бути одним цілим.

     До акції долучились заступник директора з навчально-виховної роботи А. Г. Кізюн, заступник декана ФЕМП                 Н. О. Андрущенко, представник РСС Юрій Свічкар, представники студентів І курсу ФЕМП та співробітники бібліотеки.

      Ведуча заходу, бібліотекар Марія Якимчук, розповіла про історію радіодиктанту та умови написання. Об 11:30 розпочався власне диктант, який уже не перший рік надиктовує доцент Київського університету ім. Б. Грінченка Олександр Авраменко. Гасло цьогорічного, 18-го за рахунком, диктанту «#пишеморазом», основною метою якого є побудова міцної, економічно та соціально зрілої, впевненої у собі України. Учасники радіодиктанту мали змогу дивитися телеверсію наживо, яку забезпечила знімальна група Суспільного мовлення, через мережу Facebook.

     Результати радіодиктанту обіцяють оприлюднити вже на початку грудня. Тих, хто впорався на «відмінно» чекають призи. Після написання радіодиктанту всі пригощалися українським короваєм.

     Рідна мова – скарб, який слід оберігати. Тож шануйте чудову українську солов’їну мову!

  

До уваги користувачів

Згідно з правилами користування бібліотекою ВТЕІ ДТЕУ всі користувачі бібліотеки 1-5 курсів зобов’язані до кінця навчального року повернути на абонементи всю літературу або перереєструвати її для подальшого користування. При втраті будь-якого друкованого документу (книги, навчально-методичної літератури) необхідно зробити рівноцінну заміну. Виконання цих вимог є обов’язковим при підписанні обхідних листів.

Контакти

Бібліотека ВТЕІ 21036 м. Вінниця,

Хмельницьке шосе, 25 тел. 8(0432)550441,

читальна зала №1: тел. 8(0432)550417,

ел. адреса: biblioteka@vtei.edu.ua

Please publish modules in offcanvas position.