• 8(0432)550441
  • Email biblioteka@vtei.edu.ua

Комунікаційний простір сучасної бібліотеки

Комунікаційний простір сучасної бібліотеки

     24 жовтня 2018 року бібліотекою ВТЕІ КНТЕУ було організовано проведення семінару «Комунікаційний простір сучасної бібліотеки» за участі методичного об’єднання бібліотек закладів вищої освіти м. Вінниці. Заступник директора з навчально-методичної роботи Л.Б. Мартинова відкрила даний захід та представила нового завідувача бібліотеки. Також для учасників семінару було проведено цікаву екскурсію до унікального музею грошей ВТЕІ КНТЕУ.

     Фахівці бібліотек у своїх доповідях та обговореннях торкались тем  комунікаційної функції бібліотек ЗВО, ефективності web-комунікацій в умовах роботи сучасних книгозбірень, корпоративної культури та забезпечення якісних бібліотечних послуг. З доповіддю:«Комунікативний простір як фактор трансформації бібліотеки ВТЕІ КНТЕУ» виступила бібліотекар І категорії Т.І.Чорна.

     До семінару бібліотека підготувала виставку-перегляд бібліографічних покажчиків.

     Завдяки гостинній та затишній атмосфері, яку організували співробітники бібліотеки, захід залишив в учасників семінару приємні враження, а зміст взаємного спілкування забезпечив фахівців корисною інформацію, яка буде обов’язково використана спеціалістами в роботі!

 

До уваги користувачів

Згідно з правилами користування бібліотекою ВТЕІ ДТЕУ всі користувачі бібліотеки 1-5 курсів зобов’язані до кінця навчального року повернути на абонементи всю літературу або перереєструвати її для подальшого користування. При втраті будь-якого друкованого документу (книги, навчально-методичної літератури) необхідно зробити рівноцінну заміну. Виконання цих вимог є обов’язковим при підписанні обхідних листів.

Контакти

Бібліотека ВТЕІ 21036 м. Вінниця,

Хмельницьке шосе, 25 тел. 8(0432)550441,

читальна зала №1: тел. 8(0432)550417,

ел. адреса: biblioteka@vtei.edu.ua

Please publish modules in offcanvas position.