• 8(0432)550441
  • Email biblioteka@vtei.edu.ua

Зустріч з майстром слова Наталкою Доляк

30 вересня згідно з Указом Президента України, бібліотечні працівники відзначають своє професійне свято – Всеукраїнський день бібліотек.

Сучасна бібліотека – це не просто книгозбірня, а й відкритий кожному безмежний інформаційний світ; це храм духовності, до якого завжди можна прийти не тільки в пошуках істини, а й за розрадою, прагненням досягти душевної рівноваги. 

Традиційно в ці вересневі дні в бібліотеці інституту проходять  творчі зустрічі-презентації.

 Напередодні Всеукраїнського Дня бібліотек до нас завітала майстер слова, талановита вінницька письменниця, драматург Наталка Доляк. Неймовірно творча особистість, людина з цікавою біографією, Наталка Доляк поділилась з присутніми своїм творчим доробком, адже  вона є автором кількох романів, п’єс, кіносценаріїв на гостросоціальні теми. Також її перу належать історичні романи «Чорна дошка» та «Загублений між війнами», які здобули відзнаки на конкурсі «Коронація слова». Письменниця наголосила  присутнім, що  пише не на замовлення, а тільки про те, що їй цікаво, поділилась своїми творчими планами.

 На зустрічі були присутні заступник декана факультету економіки менеджменту і права І.М. Білоус, студенти груп ПУА -11(куратор А.С. Киричук) та ЕП - 21(куратор С.В. Сальнікова). Зустріч пройшла в цікавій та дружній обстановці.

До уваги користувачів

Згідно з правилами користування бібліотекою ВТЕІ ДТЕУ всі користувачі бібліотеки 1-5 курсів зобов’язані до кінця навчального року повернути на абонементи всю літературу або перереєструвати її для подальшого користування. При втраті будь-якого друкованого документу (книги, навчально-методичної літератури) необхідно зробити рівноцінну заміну. Виконання цих вимог є обов’язковим при підписанні обхідних листів.

Контакти

Бібліотека ВТЕІ 21036 м. Вінниця,

Хмельницьке шосе, 25 тел. 8(0432)550441,

читальна зала №1: тел. 8(0432)550417,

ел. адреса: biblioteka@vtei.edu.ua

Please publish modules in offcanvas position.