• 8(0432)550441
  • Email biblioteka@vtei.edu.ua

Літературно-патріотична година в бібліотеці

23 лютого 2017 року з метою вшанування пам’яті героїв Небесної Сотні в читальній залі №3 відбулась літературно-патріотична година «Їм у віках судилося безсмертя…», підготовлена працівниками бібліотеки та студентами групи ДФ-11 (куратор Смагло О. В.).

Небесна Сотня – це наш біль і наша гордість, це наші сльози і душевна вдячність за все, що вони зробили для нас. Ведучі заходу Валентина Плахтій та Катерина Желінська розповіли про події на Майдані в лютому 2014 року.

Майдан став символом боротьби та утвердження прагнень до європейських цінностей. І за цю боротьбу, за свободу й оновлення країни заплачено страшну ціну: своє життя віддали найкращі. І більшість з них молоді люди, що лише починали жити.

Учасники патріотичного дійства студенти гр. ДФ-11 Геннадій Лисий, Алла Голуб, Анна Хомчук, Вікторія Ткачук, Наталія Дудник, Владислав Цівак, Наталія Кривенько, Марія Сидоренко, Євгеній Солом’яний, Лілія Червінчук та гр. ФПР-11 Ростислав Грубий своїми виступами проникливо передали атмосферу подій Майдану.

Хвилиною мовчання було вшановано пам'ять героїв Небесної Сотні.

Через відеопрезентації, слайди та буктрейлер, підготовлені працівниками бібліотеки, студенти мали можливість побачити все те, з чого починались події, які сколихнули весь світ.

Увагу присутніх привернула книжково-ілюстративна виставка «Їм у віках судилося безсмертя…» на якій представлені книги, періодичні видання, портрети героїв – земляків, учасників Майдану.

Герої Небесної Сотні відлетіли у Вічність, але назавжди залишаться у нашій пам’яті.

До уваги користувачів

Згідно з правилами користування бібліотекою ВТЕІ ДТЕУ всі користувачі бібліотеки 1-5 курсів зобов’язані до кінця навчального року повернути на абонементи всю літературу або перереєструвати її для подальшого користування. При втраті будь-якого друкованого документу (книги, навчально-методичної літератури) необхідно зробити рівноцінну заміну. Виконання цих вимог є обов’язковим при підписанні обхідних листів.

Контакти

Бібліотека ВТЕІ 21036 м. Вінниця,

Хмельницьке шосе, 25 тел. 8(0432)550441,

читальна зала №1: тел. 8(0432)550417,

ел. адреса: biblioteka@vtei.edu.ua

Please publish modules in offcanvas position.