• 8(0432)550441
  • Email biblioteka@vtei.edu.ua

Рік Японії в Україні відзначили у ВТЕІ КНТЕУ

У  2017 році - 25 річниця встановлення дипломатичних відносин між Україною та Японією. З метою зміцнення зв'язків між двома країнами, Президентом України Петром Порошенком оголошено Рік Японії в Україні.

 13 квітня 2017 року в читальній залі №3 відбувся захід на тему: «Країна Вранішнього Сонця», підготовлений обліково-фінансовим факультетом та бібліотекою інституту для студентів груп ОБО -11д, ФПР-11д, ПУА-11д.

Завідувач відділу обслуговування бібліотеки Людмила Антонівна Ровінська поділилася відео – презентацією «Країна Вранішнього Сонця»,  де акцентувала увагу на національних символах, традиціях та звичаях японського народу.

Також було представлено віртуальну виставку «Загадковий світ Японії», яка знайомить з історією і сьогоденням, культурою та низкою немеркнучих скарбів літературної спадщини Японії з фондів книгозбірні. Віртуальна виставка розміщена на веб-сторінці бібліотеки.

Родзинкою заходу став майстер-клас «Орігамі – технологія XXІ століття», який підготувала та провела заступник декана ОФФ Катерина Валентинівна Копняк.

Майстер – клас був не тільки цікавим, а ще й корисним, адже крім душевної релаксації і розвитку необхідних навичок у мистецтві орігамі у всіх залишився оригінальний виріб виготовлений власноруч.

До уваги користувачів

Згідно з правилами користування бібліотекою ВТЕІ ДТЕУ всі користувачі бібліотеки 1-5 курсів зобов’язані до кінця навчального року повернути на абонементи всю літературу або перереєструвати її для подальшого користування. При втраті будь-якого друкованого документу (книги, навчально-методичної літератури) необхідно зробити рівноцінну заміну. Виконання цих вимог є обов’язковим при підписанні обхідних листів.

Контакти

Бібліотека ВТЕІ 21036 м. Вінниця,

Хмельницьке шосе, 25 тел. 8(0432)550441,

читальна зала №1: тел. 8(0432)550417,

ел. адреса: biblioteka@vtei.edu.ua

Please publish modules in offcanvas position.