• 8(0432)550441
  • Email biblioteka@vtei.edu.ua

Бібліотека в інформаційно-комунікаційному середовищі ВНЗ

26 травня 2017 року в читальній залі №2 бібліотеки інституту в рамках  заходів з нагоди відзначення Дня науки в Україні відбувся Міжвузівський науково-практичний семінар «Бібліотека в інформаційно-комунікаційному середовищі ВНЗ».

У роботі семінару прийняли участь викладачі кафедри економічної кібернетики та інформаційних систем, працівники бібліотеки інституту, здобувачі вищої освіти спеціальності «Економічна кібернетика», а також заступник директора наукової бібліотеки Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського Л.М. Воробйова.

Відповідно до тематики семінару були розглянуті наступні теми:

-         Бібліотека в системі масової комунікації;

-         Бібліотека Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського як модель сучасної бібліотеки ВНЗ;

-         Віртуальна бібліотека як складова інформаційно-освітнього середовища ВНЗ;

-         Сервісна діяльність бібліотеки ВТЕІ КНТЕУ;

-         Впровадження QR - технологій у бібліотечній практиці;

-         Перспективи використання інформаційних технологій для професійного розвитку майбутніх економістів.

Учасники семінару погодились з тим, що бібліотека, як науково-інформаційний та культурно-освітній підрозділ є складовою інформаційно-освітнього середовища ВНЗ і спрямовує свою діяльність на формування ресурсного потенціалу, створює сприятливі умови для поширення та вільного доступу до інформації, забезпечує подальше впровадження новітніх інформаційних технологій та якісне надання інформаційних послуг.

 

 

До уваги користувачів

Згідно з правилами користування бібліотекою ВТЕІ ДТЕУ всі користувачі бібліотеки 1-5 курсів зобов’язані до кінця навчального року повернути на абонементи всю літературу або перереєструвати її для подальшого користування. При втраті будь-якого друкованого документу (книги, навчально-методичної літератури) необхідно зробити рівноцінну заміну. Виконання цих вимог є обов’язковим при підписанні обхідних листів.

Контакти

Бібліотека ВТЕІ 21036 м. Вінниця,

Хмельницьке шосе, 25 тел. 8(0432)550441,

читальна зала №1: тел. 8(0432)550417,

ел. адреса: biblioteka@vtei.edu.ua

Please publish modules in offcanvas position.