• 8(0432)550441
  • Email biblioteka@vtei.edu.ua

ВТЕІ приєднався до написання Всеукраїнського радіодиктанту

У День української писемності та мови студенти гр. ДФ-11 обліково- фінансового факультету, викладачі та працівники бібліотеки Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ долучилися до написання Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності. Диктант мав назву «Наші пісні». Темою стали українські народні та авторські пісні, які своїм колоритом та унікальністю прославили нашу країну далеко за її межами. Традиційно надиктовував текст доцент Київського університету ім. Б. Грінченка Олександр Авраменко.

 «Ми різні, та маємо спільну мету» - гасло цьогорічного, XVII за рахунком, диктанту. І ця мета - побудова міцної, економічно та соціально зрілої, впевненої у собі України. 

Результати обіцяють оприлюднити вже на початку грудня. Тих, хто впорався на «відмінно» чекають призи: книжки українських письменників. 

Рідна мова – скарб, який слід оберігати. Тож шануйте чудову українську солов’їну мову!

До уваги користувачів

Згідно з правилами користування бібліотекою ВТЕІ ДТЕУ всі користувачі бібліотеки 1-5 курсів зобов’язані до кінця навчального року повернути на абонементи всю літературу або перереєструвати її для подальшого користування. При втраті будь-якого друкованого документу (книги, навчально-методичної літератури) необхідно зробити рівноцінну заміну. Виконання цих вимог є обов’язковим при підписанні обхідних листів.

Контакти

Бібліотека ВТЕІ 21036 м. Вінниця,

Хмельницьке шосе, 25 тел. 8(0432)550441,

читальна зала №1: тел. 8(0432)550417,

ел. адреса: biblioteka@vtei.edu.ua

Please publish modules in offcanvas position.