• 8(0432)550441
  • Email biblioteka@vtei.edu.ua

Презентація книг у бібліотеці

17 листопада 2017 року в читальній залі бібліотеки інституту відбулась зустріч студентів обліково-фінансового факультету гр. ОБО-11 із письменником, публіцистом-аналітиком, дослідником політичної історії України Павлом Правим (Бондаренком) та журналістом-блоґером, письменником у жанрі історичного роману, Дмитром Калинчуком (Вовнянком), який у складі Київського козацького полку ім. Т. Шевченка у 2014-2017 рр. брав участь в АТО.  

Запрошені гості презентували свої нові твори. Публіцистичний твір Павла Правого «Картонні герої» – це збірка історико-публіцистичних есеїв, що розкриває міфи людей, яких за радянські часи пропаганда зробила не просто героями, а – кумирами. 

Події роману Дмитра Калинчука «Дівча в прицілі» відбуваються на Західній Україні після Другої Світової війни, приблизно в 1946-1948 рр. - на піку збройного протистояння червоної влади і руху ОУН-УПА. Учасник війни нинішньої змальовує війну попередню – жахливу, жорстоку, безжальну. 

 На згадку про зустріч Павло Правий та Дмитро Калинчук подарували для бібліотеки інституту та наших читачів презентовані твори з автографами.

До уваги користувачів

Згідно з правилами користування бібліотекою ВТЕІ ДТЕУ всі користувачі бібліотеки 1-5 курсів зобов’язані до кінця навчального року повернути на абонементи всю літературу або перереєструвати її для подальшого користування. При втраті будь-якого друкованого документу (книги, навчально-методичної літератури) необхідно зробити рівноцінну заміну. Виконання цих вимог є обов’язковим при підписанні обхідних листів.

Контакти

Бібліотека ВТЕІ 21036 м. Вінниця,

Хмельницьке шосе, 25 тел. 8(0432)550441,

читальна зала №1: тел. 8(0432)550417,

ел. адреса: biblioteka@vtei.edu.ua

Please publish modules in offcanvas position.