• 8(0432)550441
  • Email biblioteka@vtei.edu.ua

Літературна зустріч в бібліотеці

22 березня 2018 року в читальній залі відбулась зустріч з творчими, щирими, відкритими до спілкування вінницькими літераторами - письменником, журналістом, драматургом, талановитою та багатогранною Наталкою Доляк, яка не вперше завітала до бібліотеки та поетом, художником, надзвичайно цікавою людиною - Сергієм Татчиним. 

На захід завітали студенти обліково-фінансового факультету гр. ДФ-11д., ОБО-11д. на чолі із заступником декана Катериною Копняк та студенти факультету менеджменту, економіки та права гр. МЕ-11д.

 Зустріч розпочалась із представлення вінницьких авторів  завідувачем відділу обслуговування бібліотеки Людмилою Ровінською. 

Цікава манера спілкування, гумор, розповіді зі свого життя Наталки Доляк, підкорили кожного і не залишили байдужими присутніх в залі. Студенти мали  змогу переглянути її авторську програму «Три крапки» , героєм якої став Сергій Татчин. 

Сергій Татчин – поет та художник родом із Вінниці. Його картини перебувають у приватних колекціях. Автор 8 збірок лірики, публікацій у колективних виданнях, періодиці та мережі Інтернет. Перша поетична збірка автора «ДЗЕН.UA» вийшла у 2013 році, вірші з якої стали текстами пісень братів Капранових в стилі кобза-реп. Друга поетична збірка носить назву «Семисвічник». Сам автор вважає її найкращою зі свого доробку. Збірку «Пташка», яка вийшла друком у 2016 році номіновано на Шевченківську премію в галузі літератури.  Також Сергій Татчин  поділився своїми літературними вподобаннями. В авторському виконані звучала чудова поезія. 

На згадку про зустріч  користувачам бібліотеки Сергій Татчин подарував книги з автографом.

Зустріч з письменниками була щирою і неймовірно емоційною та залишила в серцях тепло і радість від спілкування.

До уваги користувачів

Згідно з правилами користування бібліотекою ВТЕІ ДТЕУ всі користувачі бібліотеки 1-5 курсів зобов’язані до кінця навчального року повернути на абонементи всю літературу або перереєструвати її для подальшого користування. При втраті будь-якого друкованого документу (книги, навчально-методичної літератури) необхідно зробити рівноцінну заміну. Виконання цих вимог є обов’язковим при підписанні обхідних листів.

Контакти

Бібліотека ВТЕІ 21036 м. Вінниця,

Хмельницьке шосе, 25 тел. 8(0432)550441,

читальна зала №1: тел. 8(0432)550417,

ел. адреса: biblioteka@vtei.edu.ua

Please publish modules in offcanvas position.