• 8(0432)550441
  • Email biblioteka@vtei.edu.ua

Зустріч в бібліотеці інституту

5 квітня  2018 року в читальній залі №2 бібліотеки інституту відбулася презентація книги вінницького автора Ігоря Клочка «Буття на дотик» на яку завітали   студенти групи  ОБО-11   обліково-фінансового факультету та заступник декана Катерина Копняк.

Ігор Клочко  - математик і філософ, альпініст і фотограф, мандрівник і учитель. В житті він опанував з десяток професій, має дві вищі освіти. Він є автором близько 30-ти посібників з математики. 

Книга «Буття на дотик» - перший художній твір Ігоря Яковича є синтезом прози, поезії, графіки, музики і філософії. Написана книга в жанрі дзуйхіцу  (з японської) – услід за пензликом. У книзі можна знайти міські замальовки, етюди і розгорнуті великі оповідання. Тут немає жодних вигадок -  усе правда, - наголошує автор. 

Нашого гостя порадувала активна участь і щира зацікавленість студентів у спілкуванні. Життєвий досвід Ігоря Клочка надихає до читання, до розвитку, до активного життя. Всі присутні мали змогу почути автора, зрозуміти, зробити для себе певні висновки.

Кожна зустріч в бібліотеці – це теплота спілкування, радість від занурення у цілющі джерела художнього слова, яке єднає всіх спраглих, що прагнуть до творчих пошуків, адже  з-правіку джерелом духовного багатства була книга.

Наша книгозбірня поповнилась ще однією цікавою книгою з автографом. Запрошуємо до читання.

До уваги користувачів

Згідно з правилами користування бібліотекою ВТЕІ ДТЕУ всі користувачі бібліотеки 1-5 курсів зобов’язані до кінця навчального року повернути на абонементи всю літературу або перереєструвати її для подальшого користування. При втраті будь-якого друкованого документу (книги, навчально-методичної літератури) необхідно зробити рівноцінну заміну. Виконання цих вимог є обов’язковим при підписанні обхідних листів.

Контакти

Бібліотека ВТЕІ 21036 м. Вінниця,

Хмельницьке шосе, 25 тел. 8(0432)550441,

читальна зала №1: тел. 8(0432)550417,

ел. адреса: biblioteka@vtei.edu.ua

Please publish modules in offcanvas position.