• 8(0432)550441
  • Email biblioteka@vtei.edu.ua

Участь у науково-практичній онлайн-конференції «Наукові аспекти в роботі бібліотек ЗВО»

     23 жовтня 2024 року в рамках діяльності Методичного об’єднання бібліотек закладів вищої освіти м. Вінниці відбулася науково-практична онлайн-конференція «Наукові аспекти в роботі бібліотек ЗВО».
     З доповіддю на тему «Науковий вектор розвитку бібліотек ЗВО: виклики та можливості» виступила провідний бібліограф бібліотеки ВТЕІ ДТЕУ Тетяна Чорна. У своєму виступі Тетяна Іванівна відмітила, що наукова діяльність бібліотеки ВТЕІ ДТЕУ визначається і як комплекс заходів, спрямованих на одержання нових фахових знань та пошук шляхів їх практичного застосування. Таким чином, бібліотека сучасного закладу вищої освіти трансформує та розвиває свою діяльність в якості наукового та інтелектуального центру. За допомогою інноваційних технологій та нових можливостей з’являються нові послуги та перспективи, що відповідають вимогам сучасного користувача у науковій та освітній сфері.
     Під час конференції прозвучали виступи теоретичного та практичного характеру з досвіду роботи бібліотек закладів вищої освіти міст Вінниці, Києва, Харкова.
     Висловлюємо щиру вдячність організаторам та учасникам конференції, яка пройшла в дружній і теплій атмосфері.

До уваги користувачів

Згідно з правилами користування бібліотекою ВТЕІ ДТЕУ всі користувачі бібліотеки 1-5 курсів зобов’язані до кінця навчального року повернути на абонементи всю літературу або перереєструвати її для подальшого користування. При втраті будь-якого друкованого документу (книги, навчально-методичної літератури) необхідно зробити рівноцінну заміну. Виконання цих вимог є обов’язковим при підписанні обхідних листів.

Контакти

Бібліотека ВТЕІ 21036 м. Вінниця,

Хмельницьке шосе, 25 тел. 8(0432)550441,

читальна зала №1: тел. 8(0432)550417,

ел. адреса: biblioteka@vtei.edu.ua

Please publish modules in offcanvas position.