• 8(0432)550441
  • Email biblioteka@vtei.edu.ua

Презентація книги Світлани Пенькової «Українські Колібрі»

     1 жовтня 2024 року з нагоди Дня захисників і захисниць України співробітники бібліотеки ВТЕІ організували зустріч з Світланою Пеньковою, дружиною авіатора Віктора Пенькового, який загинув, захищаючи Україну.
     Світлана Пенькова – письменниця, засновниця ГО «Відроджена», яка займається проведення терапевтичних заходів для жінок, що втратили на війні своїх чоловіків, волонтерка доброї волі та переможиця всеукраїнської церемонії «Жінка третього тисячоліття» 2024 року.
     На заході відбулася презентація книги мотиваторки, волонтерки Світлани Пенькової «Українські Колібрі». Видання присвячене загиблому під час виконання бойового завдання чоловікові авторки - борттехніку однієї з авіаційних бригад Повітряних Сил Віктору Пеньковому.
     Ідея написати книгу виникла у пані Світлани майже одразу після того, як вона дізналась про загибель чоловіка. Книга «Українські Колібрі» розповідає про історію родини, щирі емоції, події війни та життя.
     Активну участь у заході взяли адміністрація інституту, науково-педагогічні працівники, здобувачі вищої освіти, співробітники бібліотеки. Під час зустрічі відбувся активний діалог між студентами та гостею. Усі охочі мали можливість придбати книгу з автографом.
     Дружина військогового наголосила на тому, де брати сенс, щоб жити повноцінним життям, поділилась корисними практиками відновлення та самозцілення.
     Щиро дякуємо усім учасникам заходу, який був емоційним та зворушливим. Такі зустрічі дуже важливі для всіх – є відчуття взаємопідтримки і тепла, що надихає й дає сили боротися далі, кожен на своєму фронті, задля нашої довгоочікуваної ПЕРЕМОГИ.
     СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

До уваги користувачів

Згідно з правилами користування бібліотекою ВТЕІ ДТЕУ всі користувачі бібліотеки 1-5 курсів зобов’язані до кінця навчального року повернути на абонементи всю літературу або перереєструвати її для подальшого користування. При втраті будь-якого друкованого документу (книги, навчально-методичної літератури) необхідно зробити рівноцінну заміну. Виконання цих вимог є обов’язковим при підписанні обхідних листів.

Контакти

Бібліотека ВТЕІ 21036 м. Вінниця,

Хмельницьке шосе, 25 тел. 8(0432)550441,

читальна зала №1: тел. 8(0432)550417,

ел. адреса: biblioteka@vtei.edu.ua

Please publish modules in offcanvas position.