• 8(0432)550441
  • Email biblioteka@vtei.edu.ua

ЗНАЙОМСТВО СТУДЕНТІВ-ПЕРШОКУРСНИКІВ З БІБЛІОТЕКОЮ

     Бібліотека ВТЕІ ДТЕУ традиційно зустріла і привітала першокурсників з початком нового етапу їх життя – вступом до інституту.
     З метою швидкої адаптації здобувачів вищої освіти до студентського життя та навчального процесу співробітники книгозбірні провели лекції-знайомства з бібліотекою.
     Під час занять здобувачі вищої освіти ознайомились з структурою, напрямками діяльності, інформаційними послугами бібліотеки.
     Завдяки оновленій автоматизованій бібліотечно-інформаційній системі “УФД/Бібліотека” версії 3 першокурсники отримали інформацію про інноваційні методи обслуговування та можливості користування фондом бібліотеки.
     Кожен студент авторизувався у своєму персональному кабінеті, ознайомився з можливостями його використання.
     Співробітники бібліотеки надали практичні рекомендації щодо використання Електронного каталогу.
     Вкінці проведених лекційних занять студенти отримали комплекти підручників для вивчення навчальних дисциплін в 1 семестрі.
     Сподіваємось, що лекційні заняття для першокурсників будуть корисними для їхнього подальшого успішного навчання.

 

До уваги користувачів

Згідно з правилами користування бібліотекою ВТЕІ ДТЕУ всі користувачі бібліотеки 1-5 курсів зобов’язані до кінця навчального року повернути на абонементи всю літературу або перереєструвати її для подальшого користування. При втраті будь-якого друкованого документу (книги, навчально-методичної літератури) необхідно зробити рівноцінну заміну. Виконання цих вимог є обов’язковим при підписанні обхідних листів.

Контакти

Бібліотека ВТЕІ 21036 м. Вінниця,

Хмельницьке шосе, 25 тел. 8(0432)550441,

читальна зала №1: тел. 8(0432)550417,

ел. адреса: biblioteka@vtei.edu.ua

Please publish modules in offcanvas position.