• 8(0432)550441
  • Email biblioteka@vtei.edu.ua

Круглий стіл «Електронні ресурси: види, комплектування, облік та використання в освітній та науково-дослідній діяльності університету»

     12 червня 2024 року на базі науково-технічної бібліотеки Вінницького національного технічного університету відбулось засідання круглого столу «Електронні ресурси: види, комплектування, облік та використання в освітній та науково-дослідній діяльності університету», участь в якому взяли співробітники нашої бібліотеки, а також працівники відділів комплектування та наукової обробки літератури, керівники університетських бібліотек м. Вінниці.
     Захід був організований методичним об’єднанням бібліотек ЗВО м. Вінниці в рамках «Бібліостудії професійних ініціатив».
     Валентина Шевчук, заввідділом комплектування, наукової обробки літератури та книгозберігання бібліотеки ВНТУ розповіла про джерела комплектування е-ресурсів, їх облік в АБІС «УФД/Бібліотека», можливості використання в освітньо-науковому процесі. Під час обговорення теми детально відповіла на всі поставлені запитання. Колеги з інших бібліотек поділилися своїм досвідом роботи в цьому напрямку.
     Дякуємо організаторам заходу. Таке професійне спілкування завжди є корисним для покращення діяльності бібліотеки ЗВО.

До уваги користувачів

Згідно з правилами користування бібліотекою ВТЕІ ДТЕУ всі користувачі бібліотеки 1-5 курсів зобов’язані до кінця навчального року повернути на абонементи всю літературу або перереєструвати її для подальшого користування. При втраті будь-якого друкованого документу (книги, навчально-методичної літератури) необхідно зробити рівноцінну заміну. Виконання цих вимог є обов’язковим при підписанні обхідних листів.

Контакти

Бібліотека ВТЕІ 21036 м. Вінниця,

Хмельницьке шосе, 25 тел. 8(0432)550441,

читальна зала №1: тел. 8(0432)550417,

ел. адреса: biblioteka@vtei.edu.ua

Please publish modules in offcanvas position.