• 8(0432)550441
  • Email biblioteka@vtei.edu.ua

Цікава зустріч з Віталієм Крижанівським з нагоди Дня довкілля

     15 квітня 2024 року в читальній залі бібліотеки ВТЕІ ДТЕУ відбулася зустріч з Віталієм Крижанівським – студентом, керівником Громадської організації «EcoBand», екологом, власником компанії проєктного менеджменту та грантрайтингу, організатором Всеукраїнських проєктів, волонтером, засновником Міжнародних курсів «EcoFutureOfUkraine».
     На захід завітали студенти груп Ф-11д, ТР-11д, ФБСС-21д, ФБСС-22д, науково-педагогічні працівники, співробітники бібліотеки.
     Пан Віталій розповів присутнім про свою діяльність, охарактеризував такі поняття як «бізнес», «гроші», «гранти». Учасники заходу отримали відомості про процес створення грантів, про втілення їх у життя. Спікер провів для здобувачів вищої освіти цікавий тренінг «Гранти – можливості для кожного», у якому студенти взяли активну участь і мали можливість спробувати власні сили в написанні проєкту на екологічну тематику. Студенти із захопленням створювали і обговорювали свої проєкти, кожен з них презентувався і був по-своєму оригінальний та цікавий.
     Пан Віталій ознайомив присутніх з екологічними ініціативами, які діють сьогодні в нашій країні, зокрема на Вінниччині, поділився досвідом діяльності ГО «EcoBand», яку заснував разом зі своїми однодумцями.
     Учасники зустрічі із захопленням слухали гостя, відбувся діалог, під час якого студенти і викладачі мали змогу поставити запитання і отримати вичерпні відповіді.
     Зустрічі з такими людьми надихають нашу молодь творити, заряджають енергією і переповнюють позитивними емоціями.
     Щиро вдячні нашому гостю за захоплюючу зустріч. Захід пройшов у дружній, душевній і теплій атмосфері, залишив безліч приємних спогадів та вражень.

До уваги користувачів

Згідно з правилами користування бібліотекою ВТЕІ ДТЕУ всі користувачі бібліотеки 1-5 курсів зобов’язані до кінця навчального року повернути на абонементи всю літературу або перереєструвати її для подальшого користування. При втраті будь-якого друкованого документу (книги, навчально-методичної літератури) необхідно зробити рівноцінну заміну. Виконання цих вимог є обов’язковим при підписанні обхідних листів.

Контакти

Бібліотека ВТЕІ 21036 м. Вінниця,

Хмельницьке шосе, 25 тел. 8(0432)550441,

читальна зала №1: тел. 8(0432)550417,

ел. адреса: biblioteka@vtei.edu.ua

Please publish modules in offcanvas position.