• 8(0432)550441
  • Email biblioteka@vtei.edu.ua

Творча зустріч з вінницьким поетом Юрієм Сегедою

     21 березня 2024 року в читальній залі бібліотеки ВТЕІ ДТЕУ відбулася творча зустріч з Юрієм Сегедою - вінницьким поетом і прозаїком, членом Національної спілки письменників України, журналістом газети «Вінниччина», лауреатом Всеукраїнської літературної премії ім. Василя Симоненка.
     На захід завітали адміністрація інституту, науково-педагогічні працівники кафедри іноземної філології та перекладу, студенти I-III курсів спеціальності 035 «Філологія», співробітники бібліотеки.
     Пан Юрій розповів присутнім цікаві факти своєї біографії, історію написання творів, пошук музи й свою літературну діяльність. Поет поділився спогадами про те, як взявся за перо, що дає йому натхнення писати вірші. Автор полонив присутніх неймовірними історіями, слухачі почули багато цікавинок про створення віршів, оповідань, гуморесок.
     Учасники зустрічі із захопленням слухали твори автора, спілкувалися з поетом, відбувся діалог, під час якого студенти і викладачі мали змогу поставити запитання і отримати вичерпну відповідь.
     Юрій Сегеда – автор поетичних збірок «Давно на світі не було дощу…: поезії», «Світлі крила: поезії», «Святий Георгій: поезії» та ін. У своїх творах поет відкриває душу - глибоко людяну, повну добра та світла. Співоча мелодійність і музикальність його поезій, які торкаються душі кожної людини, сприяли тому, що деякі його твори були покладені на музику.
     Зустріч із поетом – це завжди свято, бо багатий духовний світ митця слова відкриває читачеві широкі інтелектуальні та духовні обрії.
     Спілкування з такими людьми надихає нашу молодь творити, заряджає енергією і переповнює позитивними емоціями.
     Щиро вдячні пану Юрію, що відгукнувся на запрошення та завітав до ВТЕІ ДТЕУ. Захід пройшов у дружній, душевній і теплій атмосфері, залишив безліч приємних спогадів та вражень.

До уваги користувачів

Згідно з правилами користування бібліотекою ВТЕІ ДТЕУ всі користувачі бібліотеки 1-5 курсів зобов’язані до кінця навчального року повернути на абонементи всю літературу або перереєструвати її для подальшого користування. При втраті будь-якого друкованого документу (книги, навчально-методичної літератури) необхідно зробити рівноцінну заміну. Виконання цих вимог є обов’язковим при підписанні обхідних листів.

Контакти

Бібліотека ВТЕІ 21036 м. Вінниця,

Хмельницьке шосе, 25 тел. 8(0432)550441,

читальна зала №1: тел. 8(0432)550417,

ел. адреса: biblioteka@vtei.edu.ua

Please publish modules in offcanvas position.