• 8(0432)550441
  • Email biblioteka@vtei.edu.ua

Читання як життєва стратегія

     7 грудня 2023 року в бібліотеці ВТЕІ ДТЕУ відбувся захід "Читання як життєва стратегія" в рамках Всеукраїнської інформаційно-просвітницької тематичної акції «Національний тиждень читання», мета якої – консолідувати українське суспільство навколо читання як тренду.
     Гасло Акції – «Бути своїми», що означає зв'язок між поколіннями, подолання відстані між відомими літераторами і читачами, а також розуміння досвіду тих голосів, котрі пройшли вже подібні виклики нашого часу.
     На захід завітали студенти групи ПР-21д та ПР-22д, кандидат політичних наук, доцент кафедри права Юлія Кокарча, а також співробітники бібліотеки. З вступним словом виступила завідувач відділу обслуговування користувачів бібліотеки Олена Літвінова, яка окреслила мету та наголосила на важливості проведення заходу. Адже читання є важливим у час миру і добробуту, але ще важливішим – у часи випробувань, які випали на долю нашої країни через війну.
     Учасники заходу, студенти ВТЕІ ДТЕУ Надія Регуш (ПР-22д), Ольга Дюжикова (ПР-12д), Ірина Штифурко (М- 22д), Марія Костюк (ПУА-11д), Назар Паридуха (МР-12д), Анастасія Садова (ГРС-22д) прочитали власні вірші та вірші відомих поетів. До акції долучилися начальник Відділу з організації виховної та культурно-мистецької роботи студентів Вікторія Гнатюк та провідний бібліотекар Алла Смотрицька, які декламували зворушливі вірші на актуальні теми сьогодення. Захід пройшов у теплій та дружній атмосфері.

До уваги користувачів

Згідно з правилами користування бібліотекою ВТЕІ ДТЕУ всі користувачі бібліотеки 1-5 курсів зобов’язані до кінця навчального року повернути на абонементи всю літературу або перереєструвати її для подальшого користування. При втраті будь-якого друкованого документу (книги, навчально-методичної літератури) необхідно зробити рівноцінну заміну. Виконання цих вимог є обов’язковим при підписанні обхідних листів.

Контакти

Бібліотека ВТЕІ 21036 м. Вінниця,

Хмельницьке шосе, 25 тел. 8(0432)550441,

читальна зала №1: тел. 8(0432)550417,

ел. адреса: biblioteka@vtei.edu.ua

Please publish modules in offcanvas position.