• 8(0432)550441
  • Email biblioteka@vtei.edu.ua

Знайомство студентів першого курсу з бібліотекою

     Бібліотека ВТЕІ радо зустріла своїх постійних користувачів та познайомилася з майбутніми поціновувачами книгозбірні – першокурсниками. Співробітники бібліотеки провели заняття з інформаційної культури, на яких познайомили здобувачів вищої освіти з правилами користування бібліотекою, її структурою, функціями.
     Бібліотекарі привітали студентів зі вступом до інституту, розповіли про забезпеченість навчальною літературою і художніми творами, про періодичні видання, які отримує бібліотека. Окремо зупинилися на відповідальності користувачів за взяті у бібліотеці книги та посібники та своєчасне їх повернення.
     У кожній із груп першого курсу була здійснена видача підручників і навчальних посібників та читацьких квитків.
     Під час зустрічі студенти отримали інформацію щодо напрямів діяльності бібліотеки, інноваційних методів обслуговування та можливостей користування фондом нашої книгозбірні.
     Бібліотека ВТЕІ ДТЕУ гостинно запрошує всіх першокурсників приєднатися до нашої великої читацької спільноти!

До уваги користувачів

Згідно з правилами користування бібліотекою ВТЕІ ДТЕУ всі користувачі бібліотеки 1-5 курсів зобов’язані до кінця навчального року повернути на абонементи всю літературу або перереєструвати її для подальшого користування. При втраті будь-якого друкованого документу (книги, навчально-методичної літератури) необхідно зробити рівноцінну заміну. Виконання цих вимог є обов’язковим при підписанні обхідних листів.

Контакти

Бібліотека ВТЕІ 21036 м. Вінниця,

Хмельницьке шосе, 25 тел. 8(0432)550441,

читальна зала №1: тел. 8(0432)550417,

ел. адреса: biblioteka@vtei.edu.ua

Please publish modules in offcanvas position.