• 8(0432)550441
  • Email biblioteka@vtei.edu.ua

Археологічні мандри: урок виживання

     14 квітня 2023 року співробітники бібліотеки ВТЕІ ДТЕУ в рамках проведення кураторської години організували для здобувачів вищої освіти спеціальностей «Публічне управління та адміністрування», «Менеджмент організацій» (груп ПУА-11д, М-11мб, куратор – Олена Бабчинська, доктор економічних наук, доцент кафедри менеджменту та адміністрування) цікаву інтерактивну екскурсію «Археологічні мандри: урок виживання» у Вінницькому обласному краєзнавчому музеї.
     Ми з вами – цивілізовані люди, які звикли користуватися всіма благами сучасного суспільства і зверхньо дивимось на «примітивні» технології первісних народів та деяких «відсталих» племен. Втім, опинившись сам на сам з небезпеками природи, ймовірно саме вони виявилися б більш пристосованими до виживання. Під час інтерактивної екскурсії здобувачі вищої освіти дізналися, як виживали в давнину мешканці краю у надзвичайно суворих умовах.
     Наукові співробітники музею занурили слухачів у давній світ цікавою розповіддю. Студенти мали можливість відчути себе на місці первісних людей, спробували вполювати здобич, здобути вогонь, приготувати їжу, відправити листа. Також почули цікаві факти про життя давніх людей на території сучасної Вінниччини, їхні поселення та спосіб життя. Побачили представлені експонати, які були знайдені під час археологічних розкопок.
     Щиро вдячні гідам – Яні Короленко, в.о. завідувача сектору археології та Марку Белінському, науковому співробітнику відділу науково-освітньої, виставкової та рекламної роботи ВОКМ за пізнавальну та цікаву екскурсію, яка пройшла у дружній атмосфері і залишила по собі багато приємних спогадів.

До уваги користувачів

Згідно з правилами користування бібліотекою ВТЕІ ДТЕУ всі користувачі бібліотеки 1-5 курсів зобов’язані до кінця навчального року повернути на абонементи всю літературу або перереєструвати її для подальшого користування. При втраті будь-якого друкованого документу (книги, навчально-методичної літератури) необхідно зробити рівноцінну заміну. Виконання цих вимог є обов’язковим при підписанні обхідних листів.

Контакти

Бібліотека ВТЕІ 21036 м. Вінниця,

Хмельницьке шосе, 25 тел. 8(0432)550441,

читальна зала №1: тел. 8(0432)550417,

ел. адреса: biblioteka@vtei.edu.ua

Please publish modules in offcanvas position.