• 8(0432)550441
  • Email biblioteka@vtei.edu.ua

Ми чуємо тебе, Кобзарю крізь століття

Літературна година «Ми чуємо тебе, Кобзарю крізь століття», яка відбулась 10 березня в читальній залі №1 бібліотеки інституту, стала продовженням низки заходів приурочених 202-й річниці з Дня народження Т. Шевченка.

Студенти групи ТКЛ-11д факультету товарознавства, туризму та готельно-ресторанної справи розповіли біографію та цікаві факти з життя поета, читали вірші. Бібліотека інституту запропонувала до перегляду  презентацію на тему «Шевченко і Вінниччина». Також присутні мали змогу ознайомитися з літературно-книжковою виставкою «Скарби великого Кобзаря». 

Тарас Шевченко був не раз провідником для українців, у тому числі й під час Революції Гідності. Його поезія звучала на всіх майданах України. Творчість великого Кобзаря - духовна зброя, яка й сьогодні підтримує українців у непростий час. 

 

 

До уваги користувачів

Згідно з правилами користування бібліотекою ВТЕІ ДТЕУ всі користувачі бібліотеки 1-5 курсів зобов’язані до кінця навчального року повернути на абонементи всю літературу або перереєструвати її для подальшого користування. При втраті будь-якого друкованого документу (книги, навчально-методичної літератури) необхідно зробити рівноцінну заміну. Виконання цих вимог є обов’язковим при підписанні обхідних листів.

Контакти

Бібліотека ВТЕІ 21036 м. Вінниця,

Хмельницьке шосе, 25 тел. 8(0432)550441,

читальна зала №1: тел. 8(0432)550417,

ел. адреса: biblioteka@vtei.edu.ua

Please publish modules in offcanvas position.