• 8(0432)550441
  • Email biblioteka@vtei.edu.ua

Життя без СНІДу: знати, щоб жити

     28 листопада 2022 року до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом співробітники бібліотеки організували для студентів 1 курсу лекцію на тему «Життя без СНІДу: знати, щоб жити», яку прочитав директор Вінницького обласного клінічного Центру профілактики та боротьби зі СНІДом, заслужений лікар України Ігор Матковський.
     Під час заходу спікер ознайомив здобувачів вищої освіти із статистикою поширення захворювання в Україні, зокрема, у Вінницькій області, розповів про можливі шляхи зараження та передачі ВІЛ/СНІДу та характерну первинну симптоматику хвороби. Слухачі мали можливість поставити запитання з даної тематики та отримати ґрунтовну відповідь, усвідомити усю небезпеку хвороби і зробити відповідні висновки про те, як уберегти себе і своїх близьких від цієї страшної інфекції.
     Метою заходу було формування навичок здорового способу життя, підвищення рівня обізнаності студентів про ВІЛ/СНІД, його профілактику й толерантне ставлення до ВІЛ-інфікованих.
     Захід був спрямований на те, аби сформувати уявлення про хворобу століття, виробити поведінкові мотивації до збереження свого здоров’я.
     Дякуємо Ігорю Матковському за цікаву, змістовну, виховну, інформативну лекцію, а також організаторам заходу, який пройшов у дружній та теплій атмосфері.
     Будьмо обережними, цінуймо та бережімо кожну мить свого життя!

До уваги користувачів

Згідно з правилами користування бібліотекою ВТЕІ ДТЕУ всі користувачі бібліотеки 1-5 курсів зобов’язані до кінця навчального року повернути на абонементи всю літературу або перереєструвати її для подальшого користування. При втраті будь-якого друкованого документу (книги, навчально-методичної літератури) необхідно зробити рівноцінну заміну. Виконання цих вимог є обов’язковим при підписанні обхідних листів.

Контакти

Бібліотека ВТЕІ 21036 м. Вінниця,

Хмельницьке шосе, 25 тел. 8(0432)550441,

читальна зала №1: тел. 8(0432)550417,

ел. адреса: biblioteka@vtei.edu.ua

Please publish modules in offcanvas position.