• 8(0432)550441
  • Email biblioteka@vtei.edu.ua

Патріотична виставка «УКРАЇНИ ЩИТ» у Вінницькому обласному краєзнавчому музеї.

     3 листопада 2022 року співробітники бібліотеки ВТЕІ ДТЕУ в рамках проведення кураторської години організували для здобувачів вищої освіти спеціальності «Публічне управління та адміністрування» (групи ПУА-11д, куратор - Наталія Корж, доктор економічних наук, професор кафедри менеджменту та адміністрування) екскурсію до Вінницького обласного краєзнавчого музею.
     Студенти відвідали патріотичну виставку «УКРАЇНИ ЩИТ», яка приурочена до Дня захисників і захисниць України, присвячена подіям Революції Гідності та російсько-української війни.
     Виставка «УКРАЇНИ ЩИТ» присвячена тим, хто сьогодні утворює над нашою країною щит захисту і подібно покрову Пресвятої Богородиці закривають нас від ворожих куль і ракет.
     У першу чергу небесним янголам, які віддали за Україну найцінніше – власне життя: Героям Небесної Сотні та полеглим воїнам у російсько-українській війні. А також захисникам і захисницям України, хто першими вийшов на Майдан проти свавілля влади; хто з 2014 року і по сьогодні тримає фронт і боронить українські землі від окупантів; хто ділиться своїми знаннями, силою, мужністю і професіоналізмом для захисту нашої держави – військовим, медикам, капеланам, волонтерам, усім, хто сьогодні тримає тил і наближає нашу Перемогу.
     У виставкових залах здобувачі вищої освіти мали можливість оглянути особисті речі, світлини, документи, військову форму та спорядження Героїв Небесної Сотні та полеглих воїнів російсько-української війни.
     Метою екскурсії було виховання патріотизму як складової світогляду студента, почуття відповідальності за майбутнє, гордості за історичні надбання та свідомого визнання масштабів війни, яка розпочалась 24 лютого 2022 року.
     Здобувачі вищої освіти з цікавістю оглядали експонати виставки, з сумом вчитувались у надписи на ній, висловлювали свої думки щодо подій, пов’язаних з цією трагедією. Дух патріотизму наших студентів викликає гордість за свою країну і за нас, як громадян своєї Батьківщини.
     Патріотизм – це щоденна праця кожного, яка в підсумку перетворюється у великий подвиг усієї держави.
     Щиро вдячні гідесі – Тетяні Войнаровській, старшому науковому співробітнику відокремленого підрозділу «Музей Мужніх» ВОКМ за пізнавальну та змістовну екскурсію патріотичною виставкою «УКРАЇНИ ЩИТ».

 

До уваги користувачів

Згідно з правилами користування бібліотекою ВТЕІ ДТЕУ всі користувачі бібліотеки 1-5 курсів зобов’язані до кінця навчального року повернути на абонементи всю літературу або перереєструвати її для подальшого користування. При втраті будь-якого друкованого документу (книги, навчально-методичної літератури) необхідно зробити рівноцінну заміну. Виконання цих вимог є обов’язковим при підписанні обхідних листів.

Контакти

Бібліотека ВТЕІ 21036 м. Вінниця,

Хмельницьке шосе, 25 тел. 8(0432)550441,

читальна зала №1: тел. 8(0432)550417,

ел. адреса: biblioteka@vtei.edu.ua

Please publish modules in offcanvas position.