• 8(0432)550441
  • Email biblioteka@vtei.edu.ua

Бібліотечні компетентності в умовах нових викликів

     5 жовтня 2022 року співробітники бібліотеки ВТЕІ ДТЕУ взяли участь у щорічній науково-практичній конференції «Бібліотечні компетентності в умовах нових викликів», яка проходила на базі Наукової бібліотеки ВНМУ ім. М. І. Пирогова в рамках діяльності Методичного об’єднання бібліотек закладів вищої освіти м. Вінниці.
     З доповіддю на тему: «Робота бібліотеки Вінницького торговельно-економічного інституту ДТЕУ в умовах воєнного стану" виступила заступник завідувача бібліотеки Інна Гесаль. Учасники конференції поділилися досвідом роботи в умовах тих подій, що ми переживаємо, обговорили проблеми та важливі питання, сформували стратегії та кроки наших дій.
     В єдності наша сила та єдиний шлях до ПЕРЕМОГИ!
     Щиро дякуємо організаторам конференції, яка пройшла в теплій і дружній атмосфері.

До уваги користувачів

Згідно з правилами користування бібліотекою ВТЕІ ДТЕУ всі користувачі бібліотеки 1-5 курсів зобов’язані до кінця навчального року повернути на абонементи всю літературу або перереєструвати її для подальшого користування. При втраті будь-якого друкованого документу (книги, навчально-методичної літератури) необхідно зробити рівноцінну заміну. Виконання цих вимог є обов’язковим при підписанні обхідних листів.

Контакти

Бібліотека ВТЕІ 21036 м. Вінниця,

Хмельницьке шосе, 25 тел. 8(0432)550441,

читальна зала №1: тел. 8(0432)550417,

ел. адреса: biblioteka@vtei.edu.ua

Please publish modules in offcanvas position.