• 8(0432)550441
  • Email biblioteka@vtei.edu.ua

Знайомство з бібліотекою для студентів першого курсу

     Щороку бібліотека ВТЕІ ДТЕУ гостинно відкриває двері для студентів-першокурсників, допомагає викладачам інституту створювати атмосферу творчої зацікавленості у навчанні та науці, впливати на формування у здобувачів вищої освіти професійної мотивації до успішної фахової діяльності.
     Бібліотека ВТЕІ радо зустріла своїх постійних користувачів та познайомилася з майбутніми поціновувачами книгозбірні – першокурсниками. Співробітники бібліотеки провели заняття з інформаційної культури, на яких познайомили здобувачів вищої освіти з правилами користування бібліотекою, її структурою, функціями.
     Відбулася реєстрація студентів 1 курсу до бібліотеки - на кожного користувача був створений електронний читацький формуляр. Успішно пройшла масова видача навчальної літератури.
Бібліотекарі з радістю підібрали і видали необхідні книги. Підручники одержали студенти першого курсу всіх факультетів. Слід відмітити, що автоматизована система видачі книг на основі штрихкодування, яка запроваджена у нашій книгозбірні, значно прискорила цей процес, та й студентам вона теж сподобалася.
     Бібліотека ВТЕІ ДТЕУ гостинно запрошує всіх першокурсників приєднатися до нашої великої читацької спільноти!

До уваги користувачів

Згідно з правилами користування бібліотекою ВТЕІ ДТЕУ всі користувачі бібліотеки 1-5 курсів зобов’язані до кінця навчального року повернути на абонементи всю літературу або перереєструвати її для подальшого користування. При втраті будь-якого друкованого документу (книги, навчально-методичної літератури) необхідно зробити рівноцінну заміну. Виконання цих вимог є обов’язковим при підписанні обхідних листів.

Контакти

Бібліотека ВТЕІ 21036 м. Вінниця,

Хмельницьке шосе, 25 тел. 8(0432)550441,

читальна зала №1: тел. 8(0432)550417,

ел. адреса: biblioteka@vtei.edu.ua

Please publish modules in offcanvas position.