• 8(0432)550441
  • Email biblioteka@vtei.edu.ua

Презентація книги Н. Доляк "На "сьомому небі""

11 жовтня в читальній залі бібліотеки інституту відбулася авторська презентація книги вінницької письменниці Наталки Доляк «На "сьомому небі"».

Наталка Доляк – сучасна українська письменниця, журналістка, драматургиня, акторка. Народилася у Вінниці, де сьогодні проживає. Однак у минулому вимушена була жити у Швеції та Фінляндії. Певний час працювала у Вінницькому обласному театрі ляльок (нині Вінницький академічний обласний театр ляльок «Золотий ключик») та в регіональній тележурналістиці.

Авторка декількох різножанрових романів, п'єс, кіносценаріїв, у тому числі на історичну тематику, гостросоціальні теми, пов'язані з долею пострадянських біженців у Європі, неодноразова лауреатка конкурсів «Коронація слова» та всеукраїнських літературних премій імені В. Симоненка та М. Коцюбинського за роман «Загублений між війнами».

 Письменниця презентувала учасникам заходу новий детективний роман «На "сьомому небі"», події якого відбуваються у Вінниці.

Твір «На "сьомому небі"» - це друга частина серії про розслідувачку злочинів Зою Кирпач. Вперше вона з'явилась перед читачами в детективі “Шикарне життя у Вупперталі”.

Авторка заінтригувала шанувальників своєї творчості ідеєю про серію книг детективного жанру із головною героїнею Зоєю Кирпач.

Романи Наталки Доляк приваблюють тим, що написані живою, красивою, сучасною українською мовою. Зустріч з Наталкою Доляк пройшла в теплій і дружній атмосфері.

Важливість таких зустрічей важко переоцінити. Вони допомагають присутнім стати ближчими до літератури; відкрити для себе нові імена; збагнути самодостатність української літератури; побачити красу українського слова.

Щиро дякуємо Наталці Доляк за цікаву зустріч та бажаємо творчих успіхів і нових літературних шедеврів.

До уваги користувачів

Згідно з правилами користування бібліотекою ВТЕІ ДТЕУ всі користувачі бібліотеки 1-5 курсів зобов’язані до кінця навчального року повернути на абонементи всю літературу або перереєструвати її для подальшого користування. При втраті будь-якого друкованого документу (книги, навчально-методичної літератури) необхідно зробити рівноцінну заміну. Виконання цих вимог є обов’язковим при підписанні обхідних листів.

Контакти

Бібліотека ВТЕІ 21036 м. Вінниця,

Хмельницьке шосе, 25 тел. 8(0432)550441,

читальна зала №1: тел. 8(0432)550417,

ел. адреса: biblioteka@vtei.edu.ua

Please publish modules in offcanvas position.