• 8(0432)550441
  • Email biblioteka@vtei.edu.ua

Зорій Файн у бібліотеці

До Всесвітнього Дня книги і авторського права, що відмічається 23  квітня, в читальній залі №1 відбулась зустріч студентів факультету товарознавства, туризму та готельно-ресторанної справи з відомим фотохудожником, композитором, публіцистом Зорієм Файном. 

Відомий вінницький фотохудожник, композитор, мистецтвознавець, журналіст, заслужений діяч мистецтв України  Зорій Файн приділив увагу проблемам авторського права в Україні.

Крім того, Зорій Файн  презентував свою книгу "Кофе-брейк с Его Величеством. Размышления, эссе, заметки, письма". Зорій Файн розповів студентам про створення книги від задума до реального втілення. З його слів книга є свого роду щоденником, ілюстрована якісними авторськими фотографіями. Автор впевнений, що кожен в його книзі знайде щось корисне для себе.

 

На згадку про зустріч, яка пройшла в теплій і дружній атмосфері, автор подарував бібліотеці свою книгу з автографом.

 

До уваги користувачів

Згідно з правилами користування бібліотекою ВТЕІ ДТЕУ всі користувачі бібліотеки 1-5 курсів зобов’язані до кінця навчального року повернути на абонементи всю літературу або перереєструвати її для подальшого користування. При втраті будь-якого друкованого документу (книги, навчально-методичної літератури) необхідно зробити рівноцінну заміну. Виконання цих вимог є обов’язковим при підписанні обхідних листів.

Контакти

Бібліотека ВТЕІ 21036 м. Вінниця,

Хмельницьке шосе, 25 тел. 8(0432)550441,

читальна зала №1: тел. 8(0432)550417,

ел. адреса: biblioteka@vtei.edu.ua

Please publish modules in offcanvas position.