• 8(0432)550441
  • Email biblioteka@vtei.edu.ua

Хотіла б я піснею стати…

Літературна вітальня «Хотіла б я піснею стати…»

25 лютого 2021 року до 150-річчя від дня народження Лесі Українки – української письменниці, поетеси, перекладачки, фольклористки, культурної діячки в читальній залі №3 бібліотеки інституту відбулася літературна вітальня «Хотіла б я піснею стати…», на яку завітали студенти гр. Е-11д факультету економіки, менеджменту та права (куратор Гарбар В.А.)

Студенти гр. ПУА-11д Діана Харчук та Олена Шпорталюк, які були ведучими літературного заходу, розповіли присутнім багато нового про таємничі сторінки із життя великої жінки, яка вміла любити і пережила у своєму житті нерозділене кохання. Під час заходу демонструвались відеоматеріали про життя Лесі Українки. Також був представлений буктрейлер на твір Лесі Українки «Лісова пісня». Звучало слово поетеси, як вияв любові до її творчості у виконані Каріни Чапліч, Діани Харчук та Олени Шпорталюк.

Захід супроводжувала книжково-ілюстративна виставка «Співоча душа України», на якій представлені твори Лесі Українки  різних років видання, а також документи про її життєвий та творчий шлях із фондів бібліотеки.

Ця зустріч не залишила байдужим нікого з присутніх в залі, вона допомогла зазирнути у внутрішній різнобарвний творчий світ славетної українки, доторкнутися до потаємних глибин її поетичної душі.

 

До уваги користувачів

Згідно з правилами користування бібліотекою ВТЕІ ДТЕУ всі користувачі бібліотеки 1-5 курсів зобов’язані до кінця навчального року повернути на абонементи всю літературу або перереєструвати її для подальшого користування. При втраті будь-якого друкованого документу (книги, навчально-методичної літератури) необхідно зробити рівноцінну заміну. Виконання цих вимог є обов’язковим при підписанні обхідних листів.

Контакти

Бібліотека ВТЕІ 21036 м. Вінниця,

Хмельницьке шосе, 25 тел. 8(0432)550441,

читальна зала №1: тел. 8(0432)550417,

ел. адреса: biblioteka@vtei.edu.ua

Please publish modules in offcanvas position.