• 8(0432)550441
  • Email biblioteka@vtei.edu.ua

Голодомор – трагедія українського народу

Голодомор 1932–1933 років в Україні – є однією з найжахливіших сторінок нашої історії. Він став результатом цілеспрямованої політики держави. Український народ у смутку і скорботі доземно схиляє голови, вшановуючи пам’ять мільйонів його жертв, засуджуючи творців цієї чорної сторінки в історії України. Але правду про це повинні знати всі, якою б гіркою вона не була. 
        До Дня пам’яті жертв голодоморів у бібліотеці інституту організована книжкова виставка-пам'ять «Голод в Україні: мовою документів, очима істориків та письменників», на якій представлені документи та матеріали, які переконливо розкривають причини, перебіг, масштаби та наслідки страшної катастрофи ХХ століття та художньо-документальні книги українських письменників.

 Голодомор 1932-1933 років в Україні назавжди залишиться в нашій пам’яті, як одна з найстрашніших сторінок минулого, тому що пам’ять – це нескінченна книга, в якій записано все життя: і життя людини, і життя країни.

Пам‘ятаймо про це…

Запрошуємо до перегляду.

 

До уваги користувачів

Згідно з правилами користування бібліотекою ВТЕІ ДТЕУ всі користувачі бібліотеки 1-5 курсів зобов’язані до кінця навчального року повернути на абонементи всю літературу або перереєструвати її для подальшого користування. При втраті будь-якого друкованого документу (книги, навчально-методичної літератури) необхідно зробити рівноцінну заміну. Виконання цих вимог є обов’язковим при підписанні обхідних листів.

Контакти

Бібліотека ВТЕІ 21036 м. Вінниця,

Хмельницьке шосе, 25 тел. 8(0432)550441,

читальна зала №1: тел. 8(0432)550417,

ел. адреса: biblioteka@vtei.edu.ua

Please publish modules in offcanvas position.