• 8(0432)550441
  • Email biblioteka@vtei.edu.ua

Українська вишиванка - твій генетичний код

Для українців вишиванка – не просто одяг. Це щось дуже особливе: особисте, рідне і святе. Вишивка – як символ, який зберігає коріння, ідентичність, розуміння себе.
Вишиванка – твій генетичний код! Саме під таким гаслом дружня родина ВТЕІ КНТЕУ у колі друзів та вінничан святкувала День вишиванки 2019.
16 травня у Всесвітній день вишиванки студенти, викладачі та працівники інституту прийшли до головного корпусу ВТЕІ КНТЕУ у вишиванках, щоб відчути подих нашого минулого і нести його у майбутнє. На урочистому відкритті з нагоди святкування усім присутнім розповіли історію вишитої сорочки і всіх привітали зі святом. Святкування розпочалось урочистим виконанням гімну інституту. Слова вітань прозвучали від директора інституту Наталії Замкової та заступника директора департаменту освіти і науки Вінницької облдержадміністрації Валерія Бачинського.

До уваги користувачів

Згідно з правилами користування бібліотекою ВТЕІ ДТЕУ всі користувачі бібліотеки 1-5 курсів зобов’язані до кінця навчального року повернути на абонементи всю літературу або перереєструвати її для подальшого користування. При втраті будь-якого друкованого документу (книги, навчально-методичної літератури) необхідно зробити рівноцінну заміну. Виконання цих вимог є обов’язковим при підписанні обхідних листів.

Контакти

Бібліотека ВТЕІ 21036 м. Вінниця,

Хмельницьке шосе, 25 тел. 8(0432)550441,

читальна зала №1: тел. 8(0432)550417,

ел. адреса: biblioteka@vtei.edu.ua

Please publish modules in offcanvas position.