• 8(0432)550441
  • Email biblioteka@vtei.edu.ua

Яскраві барви Дня святого Валентина у ВТЕІ

      14 лютого 2019 року з нагоди романтичного свята - Дня святого Валентина-покровителя всіх закоханих в бібліотеці інституту відбулась низка заходів «Яскраві барви Дня святого Валентина», де студенти факультету економіки, менеджменту та права не лише отримали корисну інформацію про свято, але й надзвичайно цікаво провели свій вільний час.

      Святково прикрашена різноманітними символами кохання читальна зала №3 вже при вході всім задавала гарного, піднесеного настрою.

      Яскравою подією став «Шлюб на день», коли всі закохані пари мали змогу зареєструватись у «експрес-рагсі», де були оригінальні привітання та жарти ведучої Марії Якимчук, клятва молодих, свідоцтво про шлюб, букет нареченої і звичайно поцілунки. В подарунок закоханим парам у виконанні бібліотекаря Лілії Реджепової прозвучала чарівна пісня М. Мозгового «Минає день, минає ніч».

     Для того, щоб здивувати свою «половинку» оригінальним подарунком бібліотекар Лілія Реджепова провела майстер-клас «Валентинка власноруч», на якому присутні створювали найоригінальнішу та найромантичнішу листівку до свята.

     Також до уваги присутніх було презентовано книжкову виставку - інсталяцію «Енергія любові – гармонія душі» на якій представлені твори присвячені темі кохання. Адже у всі віки письменники, поети-лірики описували найсвятіше почуття, створювали оди коханню, які стали прекрасними літературними шедеврами та прес-виставку «Так ніхто не кохав» про романтичні історії кохання відомих особистостей.

     Дякуємо щиро декану ФЕМП Л.О. Сікорській, заступникам декана

 І.М. Білоус, Н.О. Андрущенко та студентам за активну участь у заході.

                  Вітаємо зі святом! Бажаємо всеперемагаючої любові!

 

До уваги користувачів

Згідно з правилами користування бібліотекою ВТЕІ ДТЕУ всі користувачі бібліотеки 1-5 курсів зобов’язані до кінця навчального року повернути на абонементи всю літературу або перереєструвати її для подальшого користування. При втраті будь-якого друкованого документу (книги, навчально-методичної літератури) необхідно зробити рівноцінну заміну. Виконання цих вимог є обов’язковим при підписанні обхідних листів.

Контакти

Бібліотека ВТЕІ 21036 м. Вінниця,

Хмельницьке шосе, 25 тел. 8(0432)550441,

читальна зала №1: тел. 8(0432)550417,

ел. адреса: biblioteka@vtei.edu.ua

Please publish modules in offcanvas position.