• 8(0432)550441
  • Email biblioteka@vtei.edu.ua

КОХАННЯ, ЯК ВОНО Є

     На землі живе понад сім мільярдів людей – і всі вони люблять. Чи хочуть, щоб їх любили. Кохання пронизує весь наш світ, сповнює відчуттям всепрощення чи ненависті, безмежного щастя чи болю, віри чи розчарування… Але, як би не було, воно надихає до життя і творить дива там, де безсилий людський розум, наука чи медицина.
     До Дня Святого Валентина (Дня закоханих) бібліотека ВТЕІ ДТЕУ підготувала підбірку романтичних екранізацій «Кохання, як воно є». Поза класичною суперечкою, що краще кіно чи книга, існує чарівне поєднання обох видів мистецтва. І нерідко екранізація отримує не меншу порцію любові від читачів та глядачів, ніж книжка.
     Запрошуємо до перегляду.

До уваги користувачів

Згідно з правилами користування бібліотекою ВТЕІ ДТЕУ всі користувачі бібліотеки 1-5 курсів зобов’язані до кінця навчального року повернути на абонементи всю літературу або перереєструвати її для подальшого користування. При втраті будь-якого друкованого документу (книги, навчально-методичної літератури) необхідно зробити рівноцінну заміну. Виконання цих вимог є обов’язковим при підписанні обхідних листів.

Контакти

Бібліотека ВТЕІ 21036 м. Вінниця,

Хмельницьке шосе, 25 тел. 8(0432)550441,

читальна зала №1: тел. 8(0432)550417,

ел. адреса: biblioteka@vtei.edu.ua

Please publish modules in offcanvas position.