• 8(0432)550441
  • Email biblioteka@vtei.edu.ua

АРМІЯ НЕСКОРЕНИХ

     6 грудня відзначають День Збройних Сил України – свято мужніх і сильних військових, які служать справі зміцнення обороноздатності та підвищення безпеки нашої держави. Немає більш благородної місії, ніж захист свого народу, рідної землі. Для цих людей служба в лавах української армії не просто професія, це найвища честь і покликання.
     День Збройних Сил України - свято, яке об'єднує всіх військовослужбовців країни, та тих, хто готовий в будь-який момент захищати український народ та боронити кордони нашої держави.
     Цьогорічний День Збройних сил Україна зустрічає в особливих умовах, а тисячі офіцерів і солдатів, ризикуючи своїм життям, стоять на варті миру, захищають нашу Батьківщину, національну безпеку і наші життя. Саме у цей складний час ми чітко усвідомлюємо, що сильна держава починається із сильної армії. Ми впевнені в тому, що наші Збройні Сили є і будуть справжньою національною гордістю, гарантом стабільності та безпеки України.
     Шановні воїни, захисники України! Від щирого серця вітаємо вас з Днем Збройних Сил України! Бажаємо усім із честю пройти складні випробування, що випали на долю, повернутися до рідних домівок живими і здоровими! Дякуємо за доблесну службу всім військовослужбовцям, учасникам АТО, ветеранам, воїнам запасу, батькам та матерям солдатів.
     Щиро бажаємо нашим захисникам та захисницям віри у перемогу, міцного здоров’я, військової вдачі, а їхнім сім’ям – героїв, які завжди повертаються додому!
     Слава Збройним Силам України!
     Слава Україні!
     З нагоди свята бібліотека ВТЕІ ДТЕУ підготувала віртуальну панораму «Армія нескорених». Запрошуємо до перегляду!

До уваги користувачів

Згідно з правилами користування бібліотекою ВТЕІ ДТЕУ всі користувачі бібліотеки 1-5 курсів зобов’язані до кінця навчального року повернути на абонементи всю літературу або перереєструвати її для подальшого користування. При втраті будь-якого друкованого документу (книги, навчально-методичної літератури) необхідно зробити рівноцінну заміну. Виконання цих вимог є обов’язковим при підписанні обхідних листів.

Контакти

Бібліотека ВТЕІ 21036 м. Вінниця,

Хмельницьке шосе, 25 тел. 8(0432)550441,

читальна зала №1: тел. 8(0432)550417,

ел. адреса: biblioteka@vtei.edu.ua

Please publish modules in offcanvas position.