• 8(0432)550441
  • Email biblioteka@vtei.edu.ua

Біль наших сердець

Біль наших сердець

До Дня пам'яті жертв політичних репресій, який відзначається щороку у третю неділю травня в читальній залі №3 організовано книжкову виставку «Біль наших сердець» на якій представлені матеріали, що висвітлюють трагічні події нашої історії.

Цього дня ми вшановуємо пам’ять тих, хто став жертвою політичних репресій часів більшовицького режиму, був ув’язнений у концтаборах або засланий у далекі безлюдні землі – українську інтелігенцію, патріотів, простих селян. Ми, сучасні українці, маємо не лише пам'ятати, а й зробити все, аби такі трагічні події більше не повторилися в історії нашої держави.

 

 

До уваги користувачів

Згідно з правилами користування бібліотекою ВТЕІ ДТЕУ всі користувачі бібліотеки 1-5 курсів зобов’язані до кінця навчального року повернути на абонементи всю літературу або перереєструвати її для подальшого користування. При втраті будь-якого друкованого документу (книги, навчально-методичної літератури) необхідно зробити рівноцінну заміну. Виконання цих вимог є обов’язковим при підписанні обхідних листів.

Контакти

Бібліотека ВТЕІ 21036 м. Вінниця,

Хмельницьке шосе, 25 тел. 8(0432)550441,

читальна зала №1: тел. 8(0432)550417,

ел. адреса: biblioteka@vtei.edu.ua

Please publish modules in offcanvas position.