• 8(0432)550441
  • Email biblioteka@vtei.edu.ua

Трагедія Бабиного Яру

Цього року відзначається 75 років від однієї з трагічних сторінок історії Голокосту в Україні – масового вбивства євреїв 29 – 30 вересня 1941 року в Бабиному Яру.  29 вересня 1941 року за наказом окупаційної адміністрації усі громадяни єврейської національності м. Києва були зобов'язані з'явитися до Бабиного Яру. Масові вбивства тривали аж до звільнення Києва від окупації: за офіційними даними у Бабиному Яру розстріляли близько ста тисяч киян, переважно євреїв.

З метою вшанування пам`яті жертв  масового знищення нацистськими оккупантами мирного населення  в читальній залі №1 організовано книжково-документальну виставку «Бабин Яр: символ вічної скорботи».

Бабин Яр – один з страшних символів єврейського Голокосту в Європі. Це трагічна сторінка історії як єврейського народу, України і всього людства.

До уваги користувачів

Згідно з правилами користування бібліотекою ВТЕІ ДТЕУ всі користувачі бібліотеки 1-5 курсів зобов’язані до кінця навчального року повернути на абонементи всю літературу або перереєструвати її для подальшого користування. При втраті будь-якого друкованого документу (книги, навчально-методичної літератури) необхідно зробити рівноцінну заміну. Виконання цих вимог є обов’язковим при підписанні обхідних листів.

Контакти

Бібліотека ВТЕІ 21036 м. Вінниця,

Хмельницьке шосе, 25 тел. 8(0432)550441,

читальна зала №1: тел. 8(0432)550417,

ел. адреса: biblioteka@vtei.edu.ua

Please publish modules in offcanvas position.