• 8(0432)550441
  • Email biblioteka@vtei.edu.ua

Зі Святом Всіх Закоханих!

Найромантичнішим святом року є – День Святого Валентина.

Кохання – найзагадковіше з усіх людських почуттів яке надихало поетів, художників, музикантів на створення безсмертних шедеврів. І, якби поставити собі за мету прочитати все, що написано про нього, людині не вистачило б цілого життя. Не випадково існує багато чарівних легенд, обрядів, ритуалів, заснованих на цьому прекрасному почутті. До свята всіх закоханих працівники відділу обслуговування бібліотеки підготували романтичну книжкову виставку «Так ніхто не кохав».

Нехай це свято буде з Вами не тільки в день Святого Валентина, але й кожен день Вашого життя!Тож запрошуємо всіх бажаючих до бібліотеки.

До уваги користувачів

Згідно з правилами користування бібліотекою ВТЕІ ДТЕУ всі користувачі бібліотеки 1-5 курсів зобов’язані до кінця навчального року повернути на абонементи всю літературу або перереєструвати її для подальшого користування. При втраті будь-якого друкованого документу (книги, навчально-методичної літератури) необхідно зробити рівноцінну заміну. Виконання цих вимог є обов’язковим при підписанні обхідних листів.

Контакти

Бібліотека ВТЕІ 21036 м. Вінниця,

Хмельницьке шосе, 25 тел. 8(0432)550441,

читальна зала №1: тел. 8(0432)550417,

ел. адреса: biblioteka@vtei.edu.ua

Please publish modules in offcanvas position.