• 8(0432)550441
  • Email biblioteka@vtei.edu.ua

Зустріч у ВОУНБ ім. К.А. Тімірязєва

18 грудня 2015 року  в обласній універсальній науковій бібліотеці ім. К.А. Тімірязєва відбулась зустріч з представниками Інституту публічного управління та кадрової політики Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв.

Інститут здійснює підвищення кваліфікації працівників різних закладів культури України – театрів, філармоній, бібліотек, музеїв, будинків культури, музичних шкіл, кіномереж. 

Працівники бібліотеки ВТЕІ КНТЕУ  були присутні на зустрічі та дізнались про можливість навчання в Інституті публічного управління та кадрової політики Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв.

До уваги користувачів

Згідно з правилами користування бібліотекою ВТЕІ ДТЕУ всі користувачі бібліотеки 1-5 курсів зобов’язані до кінця навчального року повернути на абонементи всю літературу або перереєструвати її для подальшого користування. При втраті будь-якого друкованого документу (книги, навчально-методичної літератури) необхідно зробити рівноцінну заміну. Виконання цих вимог є обов’язковим при підписанні обхідних листів.

Контакти

Бібліотека ВТЕІ 21036 м. Вінниця,

Хмельницьке шосе, 25 тел. 8(0432)550441,

читальна зала №1: тел. 8(0432)550417,

ел. адреса: biblioteka@vtei.edu.ua

Please publish modules in offcanvas position.