• 8(0432)550441
  • Email biblioteka@vtei.edu.ua

«Український доброволець - взірець патріотизму»

     14 березня відзначається День українського добровольця. Ця пам’ятна дата встановлена 17 січня 2017 року Верховною Радою України для вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України.
     В цей день ми вшановуємо добровольців – людей, які не були військовими за професією, але в критичний для держави момент без повісток чи примусу, добровільно «поставили на паузу» своє попереднє життя й узяли до рук зброю, щоб захистити країну.
     Україна переживає найбільше випробування у своїй новітній історії – повномасштабну збройну боротьбу з російським агресором.
     Разом ми нездоланна сила!
     З цієї нагоди бібліотека ВТЕІ ДТЕУ підготувала віртуальну ілюстративну виставку «Український доброволець - взірець патріотизму». Запрошуємо до перегляду https://youtu.be/p9AQln4Dg1E.

До уваги користувачів

Згідно з правилами користування бібліотекою ВТЕІ ДТЕУ всі користувачі бібліотеки 1-5 курсів зобов’язані до кінця навчального року повернути на абонементи всю літературу або перереєструвати її для подальшого користування. При втраті будь-якого друкованого документу (книги, навчально-методичної літератури) необхідно зробити рівноцінну заміну. Виконання цих вимог є обов’язковим при підписанні обхідних листів.

Контакти

Бібліотека ВТЕІ 21036 м. Вінниця,

Хмельницьке шосе, 25 тел. 8(0432)550441,

читальна зала №1: тел. 8(0432)550417,

ел. адреса: biblioteka@vtei.edu.ua

Please publish modules in offcanvas position.