• 8(0432)550441
  • Email biblioteka@vtei.edu.ua

«Світло переможе темряву» (до дворіччя повномасштабного російського вторгнення в Україну)

     24 лютого 2022 року - початок повномасштабного вторгнення росії в Україну.
     За цей час ми побачили багато болю, втрат та складних випробувань для нашої країни. Але ми не здаємося і не здамося! Ми боремося з ворогом, що напав на нашу землю, і робимо все можливе, щоб захистити нашу незалежність та територіальну цілісність.
     Ми шануємо всіх наших Героїв, які встали на захист України і віддали своє життя за нашу свободу. Наші військові та волонтери продовжують демонструвати героїзм та мужність, захищаючи нашу країну від агресії. Ми віримо у Збройні Сили України, які продовжують вести війну з росією та її найманцями. Ми впевнені, що наші зусилля допоможуть Україні перемогти в цій війні.
     Ми дуже пишаємось нашими людьми, які продовжують виявляти мужність та стійкість в цей важкий час. Нехай наша єдність та міць принесуть Перемогу Україні над агресором.
     Бібліотека ВТЕІ ДТЕУ підготувала інформаційний калейдоскоп «Світло переможе темряву» (до дворіччя повномасштабного російського вторгнення в Україну).
     Запрошуємо до перегляду!

До уваги користувачів

Згідно з правилами користування бібліотекою ВТЕІ ДТЕУ всі користувачі бібліотеки 1-5 курсів зобов’язані до кінця навчального року повернути на абонементи всю літературу або перереєструвати її для подальшого користування. При втраті будь-якого друкованого документу (книги, навчально-методичної літератури) необхідно зробити рівноцінну заміну. Виконання цих вимог є обов’язковим при підписанні обхідних листів.

Контакти

Бібліотека ВТЕІ 21036 м. Вінниця,

Хмельницьке шосе, 25 тел. 8(0432)550441,

читальна зала №1: тел. 8(0432)550417,

ел. адреса: biblioteka@vtei.edu.ua

Please publish modules in offcanvas position.