• 8(0432)550441
  • Email biblioteka@vtei.edu.ua

Освіта – шлях у майбутнє

     Вересень починається святом знань, просвіти і науки. День знань – особливе свято! Завжди яскраве, насичене емоційністю та хвилюючою атмосферою. В цей день біля кожного навчального закладу проходять урочисті заходи. Звучить святкова музика, звідусіль лунають теплі поздоровлення!
     Бібліотека ВТЕІ ДТЕУ приєднується до привітань на адресу всіх, завдяки кому ми маємо можливість – бути освіченими людьми! Нехай цей день стане для всіх студентів, викладачів, та батьків – Днем великих надій! Бажаємо щоб зерна науки дали добрі сходи, а шлях професійного зростання був позначений успіхами і вагомими здобутками! Бажаємо отримати від студентських років якомога більше позитивних вражень!
     Бібліотека ВТЕІ ДТЕУ направляє свої зусилля на створення у книгозбірні комфортного інформаційного, освітнього, культурного осередку для користувачів та гостинно і радо запрошує усіх до співпраці!
     З нагоди свята відділ обслуговування користувачів бібліотеки ВТЕІ ДТЕУ підготував інформаційний дайджест «Освіта – шлях у майбутнє».
     Запрошуємо до перегляду.

До уваги користувачів

Згідно з правилами користування бібліотекою ВТЕІ ДТЕУ всі користувачі бібліотеки 1-5 курсів зобов’язані до кінця навчального року повернути на абонементи всю літературу або перереєструвати її для подальшого користування. При втраті будь-якого друкованого документу (книги, навчально-методичної літератури) необхідно зробити рівноцінну заміну. Виконання цих вимог є обов’язковим при підписанні обхідних листів.

Контакти

Бібліотека ВТЕІ 21036 м. Вінниця,

Хмельницьке шосе, 25 тел. 8(0432)550441,

читальна зала №1: тел. 8(0432)550417,

ел. адреса: biblioteka@vtei.edu.ua

Please publish modules in offcanvas position.