• 8(0432)550441
  • Email biblioteka@vtei.edu.ua

Сильна! Єдина! Вільна!

     24 серпня Україна відзначає День Незалежності, встановлений на честь ухвалення в 1991 році Акту проголошення незалежності України. Документ увінчав тисячолітні прагнення нашого народу мати власну суверенну державу і самостійно визначати свою долю.
     Сьогодні незалежність України – запорука вільного розвитку держав і народів Європи і головна перешкода для російського імперіалізму, який намагається знищити нашу державність і національну ідентичність. Наша незалежність оплачена дорогою ціною – великою кількістю життів тих, хто боровся за ідею вільної України зі зброєю в руках, тих, хто сидів за неї у таборах і в’язницях. Наші захисники і сьогодні мужньо виборюють право України бути суверенною, єдиною, неподільною державою, виборюють для нас право жити у вільній країні.
     З нагоди цього свята бібліотека ВТЕІ ДТЕУ підготувала віртуальну книжкову виставку «Сильна! Єдина! Вільна!» (до Дня Незалежності України). Запрошуємо до перегляду.

До уваги користувачів

Згідно з правилами користування бібліотекою ВТЕІ ДТЕУ всі користувачі бібліотеки 1-5 курсів зобов’язані до кінця навчального року повернути на абонементи всю літературу або перереєструвати її для подальшого користування. При втраті будь-якого друкованого документу (книги, навчально-методичної літератури) необхідно зробити рівноцінну заміну. Виконання цих вимог є обов’язковим при підписанні обхідних листів.

Контакти

Бібліотека ВТЕІ 21036 м. Вінниця,

Хмельницьке шосе, 25 тел. 8(0432)550441,

читальна зала №1: тел. 8(0432)550417,

ел. адреса: biblioteka@vtei.edu.ua

Please publish modules in offcanvas position.