• 8(0432)550441
  • Email biblioteka@vtei.edu.ua

Тому що я – Україна!

     24 лютого 2022 року розділило життя українців на до та після. О п'ятій ранку російські війська здійснили масовану повітряну атаку по всій території України та почали повномасштабний воєнний наступ.
     Армія росії завдає підступні удари по цивільним об'єктам, медзакладам та школам, знищує вщент українські міста, обстрілює «зелені» евакуаційні коридори, регулярно нехтує нормами Женевської конвенції про захист цивільного населення під час війни та скоює воєнні злочини, цинічно вбиваючи українців.
Війська загарбників наштовхнулися на потужний супротив українців, які завзято боронять свою землю, волю та незалежність.
     Сьогодні українці об'єднані як ніколи - зупиняють танки та БТРи, виходять на мітинги в окупованих містах, бо покірно мовчати не вміють. Кожен українець на своєму фронті самовіддано воює за свою країну як волонтер, журналіст, хакер, кухар, водій, митець тощо.
     Війна стерла усі кордони між сходом і заходом, між північчю та півднем, прийшло усвідомлення нашої української ідентичності, яке викристалізовується в кожному громадянині України.
     Ми - разом, ми - єдині і ПЕРЕМОГА буде за нами! Слава Україні! Героям Слава!
     Бібліотека ВТЕІ ДТЕУ підготувала інформаційно-поетичний калейдоскоп «Тому що я – Україна!» (до роковин повномасштабного російського вторгнення
в Україну). Запрошуємо до перегляду.

До уваги користувачів

Згідно з правилами користування бібліотекою ВТЕІ ДТЕУ всі користувачі бібліотеки 1-5 курсів зобов’язані до кінця навчального року повернути на абонементи всю літературу або перереєструвати її для подальшого користування. При втраті будь-якого друкованого документу (книги, навчально-методичної літератури) необхідно зробити рівноцінну заміну. Виконання цих вимог є обов’язковим при підписанні обхідних листів.

Контакти

Бібліотека ВТЕІ 21036 м. Вінниця,

Хмельницьке шосе, 25 тел. 8(0432)550441,

читальна зала №1: тел. 8(0432)550417,

ел. адреса: biblioteka@vtei.edu.ua

Please publish modules in offcanvas position.