• 8(0432)550441
  • Email biblioteka@vtei.edu.ua

Яке прекрасне рідне слово! Воно – не світ, а всі світи

Мова – духовний скарб нації. Це не просто засіб людського спілкування, це те, що живе в наших серцях. Змалечку, виховуючи в собі справжню людину, кожен з нас повинен насамперед створити в своїй душі світлицю, в якій зберігається найцінніший скарб – мова.
21 лютого - Міжнародний день рідної мови. Для кожного з нас це ще одна можливість відчути свою приналежність до людей, які поважають рідну мову, милуються нею та плекають її.
До вашої уваги представлено віртуальну виставку «Яке прекрасне рідне слово! Воно - не світ, а всі світи», яку підготували співробітники відділу обслуговування користувачів бібліотеки ВТЕІ ДТЕУ.

До уваги користувачів

Згідно з правилами користування бібліотекою ВТЕІ ДТЕУ всі користувачі бібліотеки 1-5 курсів зобов’язані до кінця навчального року повернути на абонементи всю літературу або перереєструвати її для подальшого користування. При втраті будь-якого друкованого документу (книги, навчально-методичної літератури) необхідно зробити рівноцінну заміну. Виконання цих вимог є обов’язковим при підписанні обхідних листів.

Контакти

Бібліотека ВТЕІ 21036 м. Вінниця,

Хмельницьке шосе, 25 тел. 8(0432)550441,

читальна зала №1: тел. 8(0432)550417,

ел. адреса: biblioteka@vtei.edu.ua

Please publish modules in offcanvas position.