• 8(0432)550441
  • Email biblioteka@vtei.edu.ua

Україна : від подиху століть до сьогодення

24 серпня 2021 року новітній історії Україні виповнюється 30 років. Всього було на нашому шляху – і радощів, і невдач, і злетів, і негараздів, адже держава наша молода і тільки починала будувати своє майбутнє. Це молодий вік країни, але ми маємо багатовіковий літопис, переданий від діда до батька, від батька до сина. Українська жага до волі та незалежності пройшла скрізь віки і створила той фундамент, на якому ми міцно стоїмо. Кожен з нас отримав свободу, яка є нашою спадщиною та здобутком.
З нагоди 30-ї річниці Незалежності України бібліотека ВТЕІ КНТЕУ організувала для своїх користувачів книжково-іллюстративну виставку «Україна : від подиху століть до сьогодення».

До уваги користувачів

Згідно з правилами користування бібліотекою ВТЕІ ДТЕУ всі користувачі бібліотеки 1-5 курсів зобов’язані до кінця навчального року повернути на абонементи всю літературу або перереєструвати її для подальшого користування. При втраті будь-якого друкованого документу (книги, навчально-методичної літератури) необхідно зробити рівноцінну заміну. Виконання цих вимог є обов’язковим при підписанні обхідних листів.

Контакти

Бібліотека ВТЕІ 21036 м. Вінниця,

Хмельницьке шосе, 25 тел. 8(0432)550441,

читальна зала №1: тел. 8(0432)550417,

ел. адреса: biblioteka@vtei.edu.ua

Please publish modules in offcanvas position.